Avaleht

Rasmus Kaljujärv

Rasmus Kaljujärv

Näitleja Rasmus Kaljujärv on sündinud 28. märtsil 1981. aastal. Ta on lõpetanud Miina Härma Gümnaasiumi Tartus. 2004. aastal lõpetas Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli XXI lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). Töötanud Eesti Draamateatris ja teatris NO99, teatritööle lisaks osalenud filmides ja telesarjades.

Tema isa on näitleja Hannes Kaljujärv.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hölma all" Mängufilm Rauno
2018 "Pank " Teleseriaal Kolleeg bensiinijaamast
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kalev
2013 "Puberteet" Tudengifilm Pastor
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Rass
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Rass
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Thomas Adamson
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Toomas Roo
2005 "Kõrini! " Mängufilm Hunt

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm