Üks päev Eesti tipprestoranide köögis
Üks päev Eesti tipprestoranide köögis. Mis hakkab söögikoha südames toimuma, kui teie olete oma tellimuse esitanud? Miks hooajatoitu hooajal ei saa? Kuidas on võimalik 35 kraadises kitsas ruumis aru saada, kes parasjagu, mida teeb? Millal kokk sööb, mõtleb, katsetab, raha loeb? Film avab restoranide köögipoole, külastaja jaoks nähtamatu kirgliku ja pingelise masinavärgi. Toomas Lääts, Rene Uusmees, Dimitri Demjanov, Dmitri Rooz, Märt Metsallik, Ott Tomik – 6 peakokka koos oma kokkadega kolmese jaotusega ekraanil korraga. Vaatad 90, aga näed 270 minutit.
Filmi režissöör: Marko Raat
Tootjafirma | Allfilm, Eesti Rahva Muuseum |
Teose liik | Dokumentaalfilmid, Antropoloogiafilm |
Esitlus / dialoog | eesti |
Subtiitrid | inglise |
Kestus: | 90:00 |
Produtsent | Johanna Trass |
Režissöör | Marko Raat |
Operaator | Meelis Veeremets |
Monteerija | Jette-Krõõt Keedus | Jaak Ollino jr | Moonika Põdersalu |