Avaleht » Filmiliigid

Köögis (2018)

Üks päev Eesti tipprestoranide köögis

Dokumentaalfilmid Kestus: 90:00

Köögis

Üks päev Eesti tipprestoranide köögis. Mis hakkab söögikoha südames toimuma, kui teie olete oma tellimuse esitanud? Miks hooajatoitu hooajal ei saa? Kuidas on võimalik 35 kraadises kitsas ruumis aru saada, kes parasjagu, mida teeb? Millal kokk sööb, mõtleb, katsetab, raha loeb? Film avab restoranide köögipoole, külastaja jaoks nähtamatu kirgliku ja pingelise masinavärgi. Toomas Lääts, Rene Uusmees, Dimitri Demjanov, Dmitri Rooz, Märt Metsallik, Ott Tomik – 6 peakokka koos oma kokkadega kolmese jaotusega ekraanil korraga. Vaatad 90, aga näed 270 minutit.

Filmi režissöör: Marko Raat

Märksõnad: kokad | peakokk | restoran | restoraniköök | söömistavad | toidu serveerimine | toidu valmistamine | Vaata kõiki »

Videod (1)

Vaata kõiki

Põhiandmed

Vaata kõiki
Tootjafirma Allfilm, Eesti Rahva Muuseum
Teose liik Dokumentaalfilmid, Antropoloogiafilm
Esitlus / dialoog eesti
Subtiitrid inglise
Kestus: 90:00

Esilinastused

Vaata kõiki
  • kinos: 16.05.2018, eellinastus, Kumu auditoorium,Tallinn, Eesti
  • muus kohas: 14.07.2018, eellinastus, Võrgukuur, Nõva, Eesti
  • festivalil: 03.02.2019, DocPoint Tallinn, Eesti

Festivalid, auhinnad, nominatsioonid

Vaata kõiki
  • Auhind, Ambrosia Food & Drink Film Festival (Moskva, Venemaa), 2019, Täispikkade dokumentaalfilmide võistlusprogrammi parim film
  • Osalemine, DocPoint Tallinn (Eesti), 2019
  • Osalemine, Maailmafilm (Tartu, Eesti), 2019

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm